Stegeguide fra Den Grønne Slagter

Sådan steger du Kalkunbacon

Den Grønne Slagters Kalkunbacon kan både steges på panden og i ovnen.

På pande

- Hæld lidt olie på panden og tænd på middelsvag varme

- Læg kalkunbaconen på panden

- Vend kalkunbacon flere gange indtil det er sprødt og gyldent - ca. 2-4 minutter på hver side

I ovn

- Forvarm din ovn til 180 °C

- Kalkunbacon ligges på en bageplade med bagepapir

- Bagetid ca. 10 min. afhængig af ovn

- Kalkunbaconen er færdig når den bobler lidt op og bliver gylden

 

Find opskrifter med Kalkunbacon her

Sådan steger du Veggie Skiver

 

Den Grønne Slagter Veggie Skiver bør, i modsætning til almindelig bacon, altid steges på pande med olie. Sådan får du det bedste og mest sprøde resultat: Steg Veggie Skiver i ca. 3 minutter på hver side, eller indtil skiverne er gyldne og sprøde.

 

Find opskrifter med Veggie Skiver og de mest stillede spørgsmål om produktet her