Æggewrap med skinke og grøn salat

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Æggewrap med skinke og grøn salat

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

Print opskrift

Vi har her sammensat en opskrift på en skøn fedtfattig æggewrap med hamburgerryg fra Den Grønne Slagter. Som fyld har vi tilføjet ærter, advokado og grøn salat. 

 


Sådan tilbereder du retten

ÆGGEWRAP

1. Pisk æggene sammen med salt og peber, og steg en helt tynd omelet ved medium varme i lidt fedtstof på en god pande.

2. Lad den køle lidt af inden du kommer fyld i. Du kan også bruge en fuldkornstortilla som alternativ.

3. Fyld din wrap med Den Grønne Slagter Hamburgerryg, ruccula, ærter og avokado.

4. Fold sammen og nyd.

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 279
Energi (kcal) 122 340
Energi (kJ) 510 1424
Fedt (g) 8.0 22
- heraf mættede fedtsyrer (g) 1.9 5.3
Kulhydrater (g) 5 14
- heraf sukkerarter (g) 1.6 4
Kostfibre (g) 2.8 7.8
Protein (g) 9 25
Salt (g) 0.4 1.1
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱