Veggie postej på hapseremed ristede græskarkerner og ærteskud

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Veggie postej på hapseremed ristede græskarkerner og ærteskud

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 6 spsk græskarkerner
  • 1 spsk koldpresset rapsolie
  • 1 tsk havsalt
  • 8 halve skiver ristet surdejsbrød
  • 1 pakke Veggie postej fra Den Grønne Slagter
  • ½ agurk skåret i skiver
  • Friske ærteskud
Print opskrift

Lav en lille hapser til frokostgæsterne med ristet rugbrød og veggie postej. Top herligheden med ristede græskarkerner og ærteskud. 


Fremgangsmåde

Rist græskarkerne på en varm pande tilsat olie til de begynder at “hoppe” en smule. Drys salt og sæt dem til side. Smør de ristede brødskiver med veggie postej og fordel agurkeskiverne derpå. Drys med ristede græskarkerner og friske ærteskud.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.