Veggie-mad med peberfrugt, rødbedehummus og mynteagurker

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Veggie-mad med peberfrugt, rødbedehummus og mynteagurker

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 skiver Groft rugbrød
  • 6 skiver Den Grønne Slagter Veggie Pålæg med peberfrugt
  • 0,5 Agurk
  • 1 håndfuld Mynteblade
  • 3 Grofthakkede hasselnødder
  • 1 tsk. Salt & peber
  • 2 spsk. God olie
  • 1 dåse Kogte kikærter
  • 100 g Kogte rødbeder
  • 2 spsk. Skyr, cremefraiche eller fromage fraiche
  • 1 fed Hvidløg
  • Citronsaft
Print opskrift

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne sammen til rødbedehummussen (kikærter, rødbeder, skyr og hvidløg).

Smag til med salt, peber, citronsaft og evt. tahin efter smag. Opbevares på køl i et rent glas.

Lav agurkesalaten ved at skære agurken i halve skiver (skræl den inden hvis du har lyst). Bland med de øvrige ingredienser og lad gerne trække min. 10 minutter (mynteblade, olie, hasselnødder, salt og peber).

Smør et tykt lag rødbedehummus på brødet og læg Den Grønne Slagter Veggie Pålæg med peberfrugt på. Top med agurkesalaten og nyd.


Tips

Hvis din mad skal med på madpakken, så er det en god ide at have agurkesalaten med i en lille beholder ved siden af.

Veggie pålæg peberfrugt (1)

Veggie pålæg peberfrugt

Den Grønne Slagter Veggie er en ny type pålæg til dig, der har lyst til noget andet end kød.
Det er vegetarisk skiveskåret pålæg, som er lavet på en base af æggehvide og rapsolie.
Den Grønne Slagter Veggie Peberfrugt har en fin smag og et flot farvespil af røde, gule og grønne peberfrugter. Du kan spise pålægget helt som du plejer at spise kødpålæg – på brød, i en sandwich eller i en wrap.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.