Veggie Curry med stegte blomkålsris med citronskal og persille

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Veggie Curry med stegte blomkålsris med citronskal og persille

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 pakke Veggie Curry
  • 0,25 stk. blomkål
  • 0,5 stk. citronskal
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • 2 spsk. persille
Print opskrift

Fremgangsmåde

Riv blomkålen på den grove side af et rivejern.

Opvarm en pande med olivenolie og rist blomkålen hårdt.

Tilsæt krydderier, citronskal, hakket persille & hakket forårsløg.

Varm retten efter anvisning på pakken og servér med blomkålsrisen.

Veggie Curry

Veggie Curry

Veggie Curry et kødfrit måltid uden tilsatte e-numre, men med 73% lækre grøntsager som blomkål, edamamebønner og kikærter i en cremet youghurt-sauce. Inspirationen til opskriften er hentet i Indien, hvor der oftest laves mad uden kød. Retten kan lunes enten i en gryde eller i mikroovn og serveres med eget tilbehør.