Veggie Curry med rød quinoa og mangochutney

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Veggie Curry med rød quinoa og mangochutney

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 pakke Veggie Curry
  • 1 dl rød quinoa
  • 2 dl vand
  • 0,5 tsk. salt
  • 2 stk. forårsløg
Print opskrift

Fremgangsmåde

Skyl quinoa grundigt i koldt vand for at fjerne bitterstofferne.

Bring vand og salt i kog.

Tilsæt quinoa og lad koge i 15 minutter.

Lad trække i 5 minutter.

Hak forårsløg fint i skiver.

Varm ”Veggie Curry” efter anvisning på pakken.

Drys med forårsløg og servér med mangochutney.

Veggie Curry

Veggie Curry

Veggie Curry et kødfrit måltid uden tilsatte e-numre, men med 73% lækre grøntsager som blomkål, edamamebønner og kikærter i en cremet youghurt-sauce. Inspirationen til opskriften er hentet i Indien, hvor der oftest laves mad uden kød. Retten kan lunes enten i en gryde eller i mikroovn og serveres med eget tilbehør.