Vegetarisk brunch med Veggie Skiver

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Vegetarisk brunch med Veggie Skiver

  • 45 min.
  • 4 personer

Ingredienser

RØDE LINSER OG SPINAT
  • 1 dl røde linser
  • 5 dl vand
  • 200 g frisk spinat
  • Smør
SCRAMBLED EGGS OG VEGGIE SKIVER
  • Salt
  • Peber
ANRETNING
  • 2 avocadoer
  • 1-2 tsk. citronsaft
  • Cayennepeber eller paprika
  • 1 lille finthakket rødløg eller skalotteløg
  • Purløg eller persille
  • Frisk frugt
  • Godt brød
Print opskrift

Hvad har dig og vennerne altid manglet i en vegetarisk brunch? I denne vegetariske opskrift har vi kombineret de sprøde Veggie Skiver, med scrambled eggs, avocadoer, spinat, røde linser, brød og frisk frugt.

Læs mere om tilberedning af Veggie Skiver og mest stillede spørgsmål her

 


Sådan tilbereder du retten

RØDE LINSER OG SPINAT

Skyl de røde linser godt i koldt vand.

Kog linserne i ca. 20 minutter i en gryde med 5 dl vand og 1 tsk. salt.

Når linserne er kogt møre, hældes de i en sigte, så vandet kan dryppe fra.

Skyl spinaten og steg spinaten kort på en varm pande med lidt smør til spinaten ”netop” falder sammen.

Smag til med salt og peber.

SCRAMBLED EGGS OG VEGGIE SKIVER

Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen.

Varm en pande op til middel varme med lidt olie og hæld æggemassen på panden. Krydr med salt og peber.

Omrør æggemassen hele tiden, til den har den rigtige konsistens, og tag den straks af varmen og over på en tallerken, så den ikke bliver tørt og kedeligt.

Steg Veggie Skiver på en varm pande med smagsneutral olie i 2-3 minutter på hver side, til skiverne er blevet gyldne og sprøde.

Tag dem af varmen og skær hver skive i 4-5 grove stykker.

ANRETNING

Anret spinaten på 4 tallerkner og drys med 1 spsk. røde linser over spinaten på hver tallerken.

Del avocadoerne på langs og fjern stenen. Tag kødet ud i ét stykke med en ske og skær de halverede avocadoer i tynde skiver.

Tag de udskårne avocadoer og bred dem ud som en vifte. Dryp lidt citronsaft på avocadoerne og drys med paprika eller cayennepeber, salt og peber.

Anret scrambled eggs med lidt finthakket løg, purløg eller persille og de sprøde Veggie Skiver.

Servér brunchen med frisk frugt og godt brød.

Disse produkter kan du bruge i opskriften

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.