
Toast med grøntsager og silkeskåret skinke
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 4 skiver surdejsbrød
- 2 spsk. grøn pesto
- 125 g mozzarella
- 80 g Silkeskåret Skinke fra Den Grønne Slagter
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 2 tsk. olivenolie
- 1 rød peberfrugt
- 1 squash
- 1 spsk. olivenolie
- Salt
Sådan tilbereder du retten
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Rens peberfrugt og squash, og skær grøntsagerne i skiver. Placér dem på en beklædt bageplade, dryp med olivenolie, og drys med salt.
- Bag grøntsagerne i 20 minutter, til de er møre og let gyldne.
- Smør skiver af surdejsbrød med grøn pesto.
- Fordel skiver af mozzarella, silkeskåret skinke, bagte grøntsager og et par blade frisk basilikum på brødet, og klap toasten sammen.
- Placér toasten på en beklædt bageplade, pensl brødet med en smule olivenolie, og sæt bagepladen i ovnen i 10 minutter, til toastsene er sprøde.
Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.