Toast med grøntsager og silkeskåret skinke

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Toast med grøntsager og silkeskåret skinke

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Bagte grøntsager
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 squash
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt
Print opskrift

Lav en sand luksus toast med ekstra grøntsager og delikat, silkeskåret skinke. Du kan både servere toasten som en ekstra lækker frokost eller nem aftensmad.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Rens peberfrugt og squash, og skær grøntsagerne i skiver. Placér dem på en beklædt bageplade, dryp med olivenolie, og drys med salt.
  3. Bag grøntsagerne i 20 minutter, til de er møre og let gyldne.
  4. Smør skiver af surdejsbrød med grøn pesto.
  5. Fordel skiver af mozzarella, silkeskåret skinke, bagte grøntsager og et par blade frisk basilikum på brødet, og klap toasten sammen.
  6. Placér toasten på en beklædt bageplade, pensl brødet med en smule olivenolie, og sæt bagepladen i ovnen i 10 minutter, til toastsene er sprøde.

Emma Martiny portræt

Opskriften er udviklet af Emma Martiny

Prøv også den nemme opskrift på Emmas mexi-wraps med kyllingebryst med chili

Find opskriften her

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱