Squash deller med quinoa, persille pesto og kylling bryst

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Squash deller med quinoa, persille pesto og kylling bryst

  • 35 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Den Grønne Slagter Sandwich kylling i skiver
SQUASHDELLER
  • 300 g squash, groft revet
  • 100 g kogt quinoa
  • 50 g revet feta
  • 2 fed revet hvidløg
  • 1 lille løg finthakket
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½ tsk. chili flager
  • 1 tsk. seasalt
  • 1 æg
  • 2 spsk. Husk eller Chiafrø
GRØN SALAT
  • 200 g grøn spidskål i tynde strimler
  • 200 g gulerødder skåret i runde tynde stykker
  • 2 nektariner i både
  • 100 g blåbær
  • 1 dl hakkede krydderurter, persille, dild
TILBEHØR
  • 1 portion Persillepesto (se opskrift tips)
Print opskrift

Fremgangsmåde

Pres lidt af saften fra det revne squash.

Bland alle ingredienser sammen til squash deller i en skål.

Varm en ovn op til 220 °C varmluft.

Form squash deller med 2 skeer og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Bages i cirka 20-25 min. til der er let gyldne og faste.

Anret salaten på et flot fad, kom persillepesto i en skål og anret de varme squashdeller på et fad med Sandwich kylling i skiver til.

Kyllingebryst

Kyllingebryst

Grillet

Kyllingebryst fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer.Først koger vi det. Så griller vi det. Det er en del af forklaringen bag den gode smag i kyllingebryst fra Den Grønne Slagter. Og det er næppe fedtet, der falder dig for brystet; bare 1 g pr. 100 g kyllingekød.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Veggie-mad

med peberfrugt, rødbedehummus og mynteagurker

Mad med rullepølse, rødkål, appelsin og svesker

Rullepølse-mad

med fennikelsalat og svesker

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.