Squash-spaghetti med kyllingebryst og kalkunbacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Squash-spaghetti med kyllingebryst og kalkunbacon

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 skiver Den Grønne Slagter Kalkunbacon
  • 3 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 0,5 stk. Squash
  • 0,5 spsk. Olivenolie
  • 10 g Revet parmesan
  • 5 stk. Cherrytomater
  • Bordsalt
  • Peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Rist baconen enten på en pande i lidt olie, i microovnen eller i en varm ovn.

Rør citronsaft og olivenolie sammen.

Lav tynde strimler af squashen med en kartoffelskræller, eller brug en spirilizer eller et juliennejern.

Vend strimlerne med dressingen.

Lav strimler af kalkunbrystet og vend kalkunbryst, kalkunbacon og små tomater med salaten.

Smag evt. til med salt og peber og pak salaten i en bøtte.

 


Tips

Du kan også bruge denne ret varm. Vend det hele med frisk kogt pasta og servér som nem middagsret.
Hvis du vil have en mere mættende salat, kan du erstatte halvdelen af squashen med fuldkornspasta eller komme kogte perlespelt i salaten.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted. Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan. Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.