Sprød salat med Veggie Skiver

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Sprød salat med Veggie Skiver

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

SPRØD SALAT
  • 1 hjertesalat eller romainesalat
  • Evt. 1 radicchio-salat
  • 4 spsk. semidried tomater
  • 1 rød snackpeber
DRESSING
  • 1 dl creme fraiche, alternativt Cheasy fraiche 5%
  • 1 stor spsk. mayonnaise, evt. i en lettere udgave
  • 2 spsk. hakkede krydderurter - fx persille, purløg og dild
  • Citronsaft
  • Salt
  • Peber
VEGGIE SKIVER ANRETNING
  • Evt. brøndkarse eller ærteskud
Print opskrift

Mangler du smag og sprødhed i din vegetariske salat? Den Grønne Slagter Veggie Skiver sørger for begge ting og fuldender en god salat til frokost eller som tilbehør til aftensmad.

Læs mere om tilberedning af Veggie Skiver og mest stillede spørgsmål her

 


Sådan tilbereder du retten

SPRØD SALAT

Skyl salaterne og riv grove blade af de forskellige salathoveder.

Dup salaterne tørre med et viskestykke og anret salaterne i to dybe tallerkener eller skåle.

Skær snackpeber ud i skiver og fordel snackpeber og semidried tomater oven på salaten.

DRESSING

Rør en dressing af creme fraiche, mayonnaise og krydderurter.

Smag dressingen til med salt, peber og citronsaft.

VEGGIE SKIVER

Steg Veggie Skiver på en varm pande med smagsneutral olie i 2-3 minutter på hver side, til skiverne er blevet gyldne og sprøde.

Tag dem af varmen og del hver skive i 2-3 grove stykker.

ANRETNING

Top den sprød salat med de sprøde Veggie Skiver og evt. lidt brøndkarse, ærteskud og ekstra krydderurter, og servér salaten straks med dressingen til.

Disse produkter kan du bruge i opskriften

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.