
Sprød salat med Veggie Skiver
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
SPRØD SALAT- 1 hjertesalat eller romainesalat
- Evt. 1 radicchio-salat
- 4 spsk. semidried tomater
- 1 rød snackpeber
- 1 dl creme fraiche, alternativt Cheasy fraiche 5%
- 1 stor spsk. mayonnaise, evt. i en lettere udgave
- 2 spsk. hakkede krydderurter - fx persille, purløg og dild
- Citronsaft
- Salt
- Peber
- 6 skiver Den Grønne Slagter Veggie Skiver
- Olie til stegning
- Evt. brøndkarse eller ærteskud
Sådan tilbereder du retten
SPRØD SALAT
Skyl salaterne og riv grove blade af de forskellige salathoveder.
Dup salaterne tørre med et viskestykke og anret salaterne i to dybe tallerkener eller skåle.
Skær snackpeber ud i skiver og fordel snackpeber og semidried tomater oven på salaten.
DRESSING
Rør en dressing af creme fraiche, mayonnaise og krydderurter.
Smag dressingen til med salt, peber og citronsaft.
VEGGIE SKIVER
Steg Veggie Skiver på en varm pande med smagsneutral olie i 2-3 minutter på hver side, til skiverne er blevet gyldne og sprøde.
Tag dem af varmen og del hver skive i 2-3 grove stykker.
ANRETNING
Top den sprød salat med de sprøde Veggie Skiver og evt. lidt brøndkarse, ærteskud og ekstra krydderurter, og servér salaten straks med dressingen til.