Spinatvafler med kyllinge spread og grønt

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Spinatvafler med kyllinge spread og grønt

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Spread kylling og spinat Den Grønne Slagter
VAFLER
  • 1 tsk bagepulver
  • 125 g hvedemel
  • 75 g fuldkornshvedemel
  • 125 g skyllet og tørret spinat
  • 3 æg
  • 3 dl letmælk
  • 1 tsk salt
  • Kværnet peber
  • Smør til stegning
FYLD
  • 200 g skrællet gule beder skåret i stave
  • 200 g cherrytomat i halve
  • 50 g skyllet feldsalat
  • 1 salatløg skåret i tynde skiver
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 2 spsk koldpresset rapsolie
  • 1 spsk citronsaft
  • Salt og kværnet peber
Print opskrift

Det kan være svært at få ekstra grønt ind i maden. Men med vores grønne spinatvafler kan grønsagerne puttes direkte i dejen, samtidig med at der kan fyldes ekstra grøntsager oven på vaflerne. I vores opskrift har vi puttet kyllinge spread på sammen med salat, gulerødder, tomat og salatløg. 

 

 


Fremgangsmåde

Bland bagepulver, hvedemel og fuldkornshvedemel. Blend spinat, æg, mælk samt salt og peber til det er helt grønt. Rør melblandingen i den grønne væske og lad dejen trække 30 min. på køl.

Bland alle ingredienserne til fyldet sammen og smag til med salt samt peber. Smelt 1 tsk smør i et vaffeljern og steg vaflerne til de er gyldne. Smør de stegte vafler med kyllinge spread og fordel fyldet derpå. Fold vaflerne let sammen og server.


Tips

Gule beder kan erstattes med fx persillerod.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.