Rullepølse - med rødkål, appelsin og svesker

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rullepølse - med rødkål, appelsin og svesker

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver Groft kernerugbrød
  • 8 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 4 dl. Fintsnittet rødkål
  • 1 stk. Stor appelsin
  • 4 stk. Svesker

Fremgangsmåde

Snit rødkålen helt fint. Brug gerne et mandolinjern. Kom rødkålen i en skål.

Skræl appelsinen og del den i både. Skær bådene i mindre bidder.

Hæld appelsinsaften fra dit skærebræt over rødkålen sammen med olivenolie eller valnøddeolie.

Skær sveskerne i små tern og vend hele salaten rundt.

Læg først rullepølse og derefter rødkålsråkosten på brødet. Drys gerne med lidt friske krydderurter.


Tips

Hvis du vil have maden med på madpakken, så kom råkosten i en lille bøtte for sig selv ved siden af maden.

Rullepølse

Rullepølse

Med løg og krydderier

Rullepølse fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Stolte, danske madtraditioner som rullepølsen skal man ikke rokke for meget ved. Så vi har bevaret den gode, krydrede smag, men skåret grundigt ned på fedtet. Faktisk skal du spise 8 skiver Rullepølse fra Den Grønne Slagter for at komme i nærheden af fedtindholdet i den traditionelle rullepølse. Så mon ikke du kan tillade dig en ekstra skive eller to på fredagsmadpakken?