Rullepølsemed radisesalat på rugbrød

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rullepølsemed radisesalat på rugbrød

  • 10 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 skive Rugbrød
  • 3 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 1 tsk. Honning
  • 1 tsk. Sennep
  • 1 dl Fintsnittet spidskål
  • 2 spsk. Hakket purløg
  • 1 Radise

Fremgangsmåde

Rør honning og sennep godt sammen til en marinade. 

Finsnit spidskål og radise, og hak purløg.

Vend kål, radiser og purløg i og lad trække et par minutter.

Læg Den Grønne Slagter Rullepølse på en skive rugbrød og top med radisesalaten.

Rullepølse

Rullepølse

Med løg og krydderier

Rullepølse fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Stolte, danske madtraditioner som rullepølsen skal man ikke rokke for meget ved. Så vi har bevaret den gode, krydrede smag, men skåret grundigt ned på fedtet. Faktisk skal du spise 8 skiver Rullepølse fra Den Grønne Slagter for at komme i nærheden af fedtindholdet i den traditionelle rullepølse. Så mon ikke du kan tillade dig en ekstra skive eller to på fredagsmadpakken?