Rullepølse - i forårsklæder med nye kartofler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rullepølse - i forårsklæder med nye kartofler

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver Groft rugbrød
  • 8 Salatblade
  • 8 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 8 Nye kartofler (kogte og afkølede)
  • 2 Tomater
  • 1 Agurk
  • 1 spsk. Purløg
  • 1 spsk. Spiselige blomster
  • Flagesalt
  • Frisk kværnet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Start med skiver af et godt, groft rugbrød og læg et par salatblade på.

Kom Den Grønne Slagters fedtfattige og smagfulde rullepølse ovenpå sammen med en rest kogte kartofler, små tern af tomat og agurk og et drys flagesalt, friskkværnet peber og purløg.

Pynt evt. med et par spiselige blomster eller skovsyre for et overdådigt udseende.