Rullepølse - i forårsklæder med nye kartofler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rullepølse - i forårsklæder med nye kartofler

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver Groft rugbrød
  • 8 Salatblade
  • 8 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 8 Nye kartofler (kogte og afkølede)
  • 2 Tomater
  • 1 Agurk
  • 1 spsk. Purløg
  • 1 spsk. Spiselige blomster
  • Flagesalt
  • Frisk kværnet peber

Fremgangsmåde

Start med skiver af et godt, groft rugbrød og læg et par salatblade på.

Kom Den Grønne Slagters fedtfattige og smagfulde rullepølse ovenpå sammen med en rest kogte kartofler, små tern af tomat og agurk og et drys flagesalt, friskkværnet peber og purløg.

Pynt evt. med et par spiselige blomster eller skovsyre for et overdådigt udseende.

Rullepølse

Rullepølse

Med løg og krydderier

Rullepølse fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Stolte, danske madtraditioner som rullepølsen skal man ikke rokke for meget ved. Så vi har bevaret den gode, krydrede smag, men skåret grundigt ned på fedtet. Faktisk skal du spise 8 skiver Rullepølse fra Den Grønne Slagter for at komme i nærheden af fedtindholdet i den traditionelle rullepølse. Så mon ikke du kan tillade dig en ekstra skive eller to på fredagsmadpakken?