
Rugbrødssandwich med veggie postej med syltede bolsjebeder og spirer
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 4 skiver hjemmebagt rugbrød eller en rugbrødsbolle
- 100 g Den Grønne Slagter veggie postej
- 2 blade raddichio salat
- 1 håndfuld hvidløgsspirer eller sukkerærteskud
- 50 g bolsjebeder i tynde skiver
- 2 spsk. æbleeddike
- 2 tsk. flydende honning
- ½ tsk. sort peber
Sådan tilbereder du retten
SYLTEDE BOLSJEBEDER
1. Skræl og skær bolsjebeder i tynde skiver på et mandolinjern, kom dem i en skål med æblecidereddike, flydende honning og sort peber.
SERVERING
1. Kom 4 skiver rugbrød på et skærebræt, smør Den Grønnne Slagter veggie postej på hver skive.
2. Dryp lidt af væsken fra bolsjebeder, fordel skiverne på.
3. Kom et blad raddichio på og spirer/sukkerærteskud.
4. Læg top skiven på og luk sammen.
5. Pak dem gerne ind i madpakkepapir.