
Rugbrødssandwich med grov selleri slaw og rullepølse
- 25 min.
- 2 personer
Ingredienser
- ¼ knoldselleri, skrællet og revet groft
- 50 g grønkål, snittet fint
- 3 spsk god mayonnaise
- 1 spsk grov sennep
- 1 tsk citronsaft
- 1 spsk bredbladet persille, hakket groft
- 8 skiver Den Grønne Slagter rullepølse
- 4 spsk agurkerelish
- ½ rødløg skåret i ringe
- 2 stk grove rugbrødsboller
Sådan tilbereder du retten
SELLERI SLAW
1. Vend knoldselleri, grønkål, mayonnaise, sennep, citronsaft og persille sammen i en skål.
2. Smag til med salt og peber.
SERVERING
1. Smør bollerne med agurkerelish på over og under.
2. Fyld med selleri slaw og anret 4 skiver rullepølse på hver sandwich sammen med rødløg.
3. Top til sidst med overbollen
4. Servér med det samme eller tag med på farten.