Rugbrødssandwich med grov selleri slaw og rullepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwich med grov selleri slaw og rullepølse

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • ¼ knoldselleri, skrællet og revet groft
  • 50 g grønkål, snittet fint
  • 3 spsk. god mayonnaise
  • 1 spsk. grov sennep
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 spsk. bredbladet persille, hakket groft
  • 8 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 4 spsk. agurkerelish
  • ½ rødløg skåret i ringe
  • 2 stk. grove rugbrødsboller
Print opskrift

Servér en sund og nem frokost med vores Rugbrødssandwich med en grov selleri slaw og rullepølse. Den vil med garanti blive en favorit, når det skal gå hurtigt. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

SELLERI SLAW

1. Vend knoldselleri, grønkål, mayonnaise, sennep, citronsaft og persille sammen i en skål.

2. Smag til med salt og peber.

SERVERING

1. Smør bollerne med agurkerelish på over og under.

2. Fyld med selleri slaw og anret 4 skiver rullepølse på hver sandwich sammen med rødløg.

3. Top til sidst med overbollen

4. Servér med det samme eller tag med på farten.

Relevante produkter fra Den Grønne Slagter

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.