Rugbrødssandwich med grov selleri slaw og rullepølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwich med grov selleri slaw og rullepølse

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • ¼ knoldselleri, skrællet og revet groft
  • 50 g grønkål, snittet fint
  • 3 spsk god mayonnaise
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 spsk bredbladet persille, hakket groft
  • 8 skiver Den Grønne Slagter rullepølse
  • 4 spsk agurkerelish
  • ½ rødløg skåret i ringe
  • 2 stk grove rugbrødsboller
Print opskrift

Fremgangsmåde

Vend knoldselleri, grønkål, mayonnaise, sennep, citronsaft og persille sammen i en skål. Smag til med salt og peber.

Smør bollerne med agurkerelish på over og under.

Fyld med selleri slaw og anret 4 skiver rullepølse på hver sandwich sammen med rødløg.

Top til sidst med overbollen

Server med det samme eller tag med på farten.

Den Grønne Slagter Rullepølse

Rullepølse

Med løg og krydderier

Rullepølse fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Stolte, danske madtraditioner som rullepølsen skal man ikke rokke for meget ved. Så vi har bevaret den gode, krydrede smag, men skåret grundigt ned på fedtet. Faktisk skal du spise 7 skiver Rullepølse fra Den Grønne Slagter for at komme i nærheden af fedtindholdet i den traditionelle rullepølse. Så mon ikke du kan tillade dig en ekstra skive eller to på fredagsmadpakken?

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Blomkålssalat med kyllingebryst og pesto

Kyllingebryst med tomatsalat og speltkerner

Veggie-mad

med peberfrugt, rødbedehummus og mynteagurker

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.