
Rugbrød med rullepølsetatarsauce, syltede gulerødder og ærteskud
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 skiver lækkert hjemmebagt rugbrød
- 2 spsk. tatarsauce
- 2 stk. Lola Biondi salat
- 1 pakke Den Grønne Slagter rullepølse
- 2 tsk. tartarsauce
- 3 gulerødder i tændstikstrimler
- 1½ dl lagereddike
- 1 dl sukker
- 1 rød chili, fint hakket
- 1 knivspids salt
- 1 dl god mayonnaise
- 1 dl creme fraich, 18 %
- 2 spsk. kapers, finthakket
- 3 spsk. cornichons finthakket
- 1 spsk. skalotteløg, finthakket
- ½ tsk. dijon sennep
- 1 tsk. øko citronskal
- 1 tsk. citronsaft
- 1 dl krydderurter, persille, purløg, kørvel
- 1 tsk. sort kværnet peber
- Ærteskud
Sådan tilbereder du retten
TATAR SAUCE:
1. Rør alle ingredienser sammen, smag til med salt og peber.
2. Lad den gerne stå og trække smag på køl. Kan gemmes et par dage i boks i køleskab.
SYLTEDE GULERØDDER:
1. Skræl gulerødder og skær dem i tændstikstrimler.
2. Kog lagereddike og sukker op til sukkeret er smeltet. Lad lagen afkøle lidt.
3. Kom gulerodsstrimler i et lille sylteglas sammen med chili.
4. Hæld den afkølede lage over gulerodsstrimler, luk låget og lad det trække smag på køl.
5. Drænes for væde inden brug.
SERVERING
1. Anret rugbrød på 2 tallerkener.
2. Kom lidt tatarsauce på rugbrødet, salatblade, skiver af Den Grønne Slagter rullepølse på brødet.
3. Pynt med syltet gulerødder, en teskefuld tatar sauce, pynt med sprøde ærteskud.