Rugbrød med rullepølsetatarsauce, syltede gulerødder og ærteskud

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med rullepølsetatarsauce, syltede gulerødder og ærteskud

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 skiver lækkert hjemmebagt rugbrød
  • 2 spsk. tatarsauce
  • 2 stk. Lola Biondi salat
  • 1 pakke Den Grønne Slagter rullepølse
  • 2 tsk. tartarsauce
SYLTEDE GULERØDDER
  • 3 gulerødder i tændstikstrimler
  • 1½ dl lagereddike
  • 1 dl sukker
  • 1 rød chili, fint hakket
  • 1 knivspids salt
TATARSAUCE
  • 1 dl god mayonnaise
  • 1 dl creme fraich, 18 %
  • 2 spsk. kapers, finthakket
  • 3 spsk. cornichons finthakket
  • 1 spsk. skalotteløg, finthakket
  • ½ tsk. dijon sennep
  • 1 tsk. øko citronskal
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 dl krydderurter, persille, purløg, kørvel
  • 1 tsk. sort kværnet peber
PYNT
  • Ærteskud
Print opskrift

Find inspiration til din næste rugbrødsmad med Den Grønne Slagter. Her har vi taget rullepølse og tilsat tatarsauce, syltede gulerødder og ærteskud. 

Velbekomme!


Sådan tilbereder du retten

TATAR SAUCE:

1. Rør alle ingredienser sammen, smag til med salt og peber.

2. Lad den gerne stå og trække smag på køl. Kan gemmes et par dage i boks i køleskab.

 

 

SYLTEDE GULERØDDER:

1. Skræl gulerødder og skær dem i tændstikstrimler.

2. Kog lagereddike og sukker op til sukkeret er smeltet. Lad lagen afkøle lidt.

3. Kom gulerodsstrimler i et lille sylteglas sammen med chili.

4. Hæld den afkølede lage over gulerodsstrimler, luk låget og lad det trække smag på køl.

5. Drænes for væde inden brug.

 

SERVERING

1. Anret rugbrød på 2 tallerkener.

2. Kom lidt tatarsauce på rugbrødet, salatblade, skiver af Den Grønne Slagter rullepølse på brødet.

3. Pynt med syltet gulerødder, en teskefuld tatar sauce, pynt med sprøde ærteskud.

Rullepølse (1)

Rullepølse

Med løg og krydderier

Rullepølse fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Stolte, danske madtraditioner som rullepølsen skal man ikke rokke for meget ved. Så vi har bevaret den gode, krydrede smag, men skåret grundigt ned på fedtet. Faktisk skal du spise 7 skiver Rullepølse fra Den Grønne Slagter for at komme i nærheden af fedtindholdet i den traditionelle rullepølse. Så mon ikke du kan tillade dig en ekstra skive eller to på fredagsmadpakken?

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Proteinsalat med kyllingebryst og chili

Veggie-mad

med peberfrugt, rødbedehummus og mynteagurker

Salat med kylling og marinerede bønner

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.