Rugbrød med rullepølse og kartofler, toppet med æble

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med rullepølse og kartofler, toppet med æble

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • ½ spsk koldpresset rapsolie
  • ½ spsk æbleeddike
  • Salt og kværnet sort peber
  • 100 g kolde, kogte kartofler i skiver
  • ½ dl grofthakket frisk løvstikke
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk akaciehonning
  • ½ Granny Smith æbler skåret i skiver
  • 2 skiver groft rugbrød
  • 6 skiver rullepølse fra den Den Grønne Slagter
Print opskrift

Du kan gøre din rugbrødsmad med rullepølse endnu mere spændende ved at kombinere den med kartofler og æbler. Vi har her sammensat en opskrift, hvor du på under 15 minutter kan lave en skøn frokost med rullepølse. 


Fremgangsmåde

Pisk rapsolie, æbleeddike samt salt og peber sammen. Vend dressingen med kartofler og løvstikke. Lad kartoflerne trække lidt smag på køkkenbordet og smag til med salt og kværnet sort peber.

Rør citronsaft og akaciehonning sammen. Bland forsigtigt æbleskiverne med dressingen.

Læg rugbrødsskiverne på 2 tallerkner. Fordel rullepølsen derpå og top med marinerede kartofler samt æbler. Pynt med rød skovsyre og løvstikke.

Rullepølse Den Grønne Slagter

Rullepølse

Med løg og krydderier

Rullepølse fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Stolte, danske madtraditioner som rullepølsen skal man ikke rokke for meget ved. Så vi har bevaret den gode, krydrede smag, men skåret grundigt ned på fedtet. Faktisk skal du spise 7 skiver Rullepølse fra Den Grønne Slagter for at komme i nærheden af fedtindholdet i den traditionelle rullepølse. Så mon ikke du kan tillade dig en ekstra skive eller to på fredagsmadpakken?

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.