
Rugbrød med rullepølse og kartofler, toppet med æble
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- ½ spsk koldpresset rapsolie
- ½ spsk æbleeddike
- Salt og kværnet sort peber
- 100 g kolde, kogte kartofler i skiver
- ½ dl grofthakket frisk løvstikke
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk akaciehonning
- ½ Granny Smith æbler skåret i skiver
- 2 skiver groft rugbrød
- 6 skiver rullepølse fra den Den Grønne Slagter
Sådan tilbereder du retten
KARTOFLER
1. Pisk rapsolie, æbleeddike samt salt og peber sammen.
2. Vend dressingen med kartofler og løvstikke.
3. Lad kartoflerne trække lidt smag på køkkenbordet og smag til med salt og kværnet sort peber.
ÆBLE
1. Rør citronsaft og akaciehonning sammen.
2. Bland forsigtigt æbleskiverne med dressingen.
SERVERING
1. Læg rugbrødsskiverne på 2 tallerkner.
2. Fordel rullepølsen derpå og top med marinerede kartofler samt æbler.
3. Pynt med rød skovsyre og løvstikke.