Rugbrød med hamburgerryg og gulerodspuré

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med hamburgerryg og gulerodspuré

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 100 g Gulerod
  • 50 g Pastinak, persillerod eller knoldselleri
  • 1 knivspids Havsalt
  • 1 knivspids Sort kværnet peber
  • 2 stk. Salatblad
Print opskrift

Fremgangsmåde

Kog rodfrugterne møre i letsaltet vand.

Tag dem op af vandet og kom dem i en blender sammen med et par spiseskefulde af kogevandet og olivenolie.

Blend indtil du har en helt fin puré.

Smag til med salt og peber.

Smør rugbrødet med tykt lag gulerodspuré og læg salat blad og 2 skiver Den Grønne Slagter hamburgerryg på.