Rugbrød med hamburgerryg og gulerodspuré

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med hamburgerryg og gulerodspuré

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 100 g Gulerod
  • 50 g Pastinak, persillerod eller knoldselleri
  • 1 knivspids Havsalt
  • 1 knivspids Sort kværnet peber
  • 2 stk. Salatblad
Print opskrift

Gulerodspuré smager himmelsk sammen med hamburgerryg, og sammen med noget lækkert rugbrød udgør det en god mad til frokosten. 

 


Fremgangsmåde

GULERODSPURÈ

1. Kog rodfrugterne møre i letsaltet vand.

2. Tag dem op af vandet og kom dem i en blender sammen med et par spiseskefulde af kogevandet og olivenolie.

3. Blend indtil du har en helt fin puré.

4. Smag til med salt og peber.

 

SERVERING

1. Smør rugbrødet med tykt lag gulerodspuré og læg salat blad og 2 skiver Den Grønne Slagter hamburgerryg på.

Hamburgerryg

Hamburgerryg

Røget over bøgeflis

Hamburgerryg fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Til en god hamburgerryg skal du bruge et reelt stykke svinefilet. Hamburgerryg fra Den Grønne Slagter er ingen undtagelse. Vi nøjes ikke med at koge den. Vi røger den, så du får den originale smag. Herefter skærer vi den i passende tynde skiver, så den er klar til både små og store ganer.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Quinoasalat med kyllingebryst, hummus og granatæblekerner

Clubsandwich

med kyllingebryst og kalkun

Veggie sandwich

med dild og agurk

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.