Rugbrød med hamburgerryg og gulerodspuré

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med hamburgerryg og gulerodspuré

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 100 g Gulerod
  • 50 g Pastinak, persillerod eller knoldselleri
  • 1 knivspids Havsalt
  • 1 knivspids Sort kværnet peber
  • 2 stk. Salatblad
Print opskrift

Gulerodspuré smager himmelsk sammen med hamburgerryg, og sammen med noget lækkert rugbrød udgør det en god mad til frokosten.

 

 


Sådan tilbereder du retten

GULERODSPURÈ

1. Kog rodfrugterne møre i letsaltet vand.

2. Tag dem op af vandet og kom dem i en blender sammen med et par spiseskefulde af kogevandet og olivenolie.

3. Blend indtil du har en helt fin puré.

4. Smag til med salt og peber.

 

SERVERING

1. Smør rugbrødet med tykt lag gulerodspuré og læg salat blad og 2 skiver Den Grønne Slagter hamburgerryg på.

Relevante produkter fra Den Grønne Slagter

Produkter / Pålæg, Skiveskåret
Hamburgerryg

80 g

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Små Veggie bruschetta

med tomat concassé og feta

Pizza med kyllingebryst og gule cherrytomater

Spaghetti af squash

med kyllingebryst og kalkunbacon

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.