
Rugbrød med baconpostejmed tomat og frisk peberrod
- 10 min.
- 8 personer
Ingredienser
- 1 pk. Den Grønne Slagter Baconpostej
- 1 cm. Frisk peberrod
- 12 Cherrytomater
- 8 skiver Groft rugbrød
Sådan tilbereder du retten
1. Smør en skive godt rugbrød med Den Grønne Slagter Baconpostej.
2. Top med små tern af tomat
3. Kom et lille drys persille og lidt friskrevet peberrod på toppen.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.