Rugbrød med baconpostejmed tomat og frisk peberrod

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med baconpostejmed tomat og frisk peberrod

  • 10 min.
  • 8 personer

Ingredienser

Print opskrift

Servér en klassisk og lækker rugbrødsmad med Den Grønne Slagter baconpostej, tomat og frisk peberrod. Den vil med garanti blive en frokosts favorit.

 


Sådan tilbereder du retten

1. Smør en skive godt rugbrød med Den Grønne Slagter Baconpostej.

2. Top med små tern af tomat

3. Kom et lille drys persille og lidt friskrevet peberrod på toppen. 

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱