Rugbrød med baconpostej, rødkål og cornichon

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med baconpostej, rødkål og cornichon

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

Print opskrift

En rugbrødsmad med leverpostej kan sagtens smage himmelsk. Her har vi brugt vores bacon leverpostej og toppet den med rødkål og cornichoner for at sikre ekstra bid til maden.

 


Sådan tilbereder du retten

SERVERING

1. Læg salatbladet på rugbrødet og top med fintsnittet rødkål og æbletern vendt i citronsaft.

2. Rør baconpostejen op med hakkede cornichoner og anret den ovenpå rødkålen.

 


Tips

Prøv at lægge en skive Den Grønne Slagter Kalkunbacon ovenpå eller pynt med brøndkarse.

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 144
Energi (kcal) 112 161
Energi (kJ) 468 672
Fedt (g) 1.3 2
- heraf mættede fedtsyrer (g) 0.4 0.5
Kulhydrater (g) 24 34
- heraf sukkerarter (g) 4.8 7
Kostfibre (g) 3.5 5.0
Protein (g) 3 4
Salt (g) 0.6 0.9
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱