Rugbrød med baconpostej, sprøde skiver af kalkunbacon, syltet agurk. Hertil friske ruller af hjertesalat med grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med baconpostej, sprøde skiver af kalkunbacon, syltet agurk. Hertil friske ruller af hjertesalat med grønt

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 skiver rugbrød
  • 80 g Den Grønne Slagter bacon postej
  • 4 skiver Stegt Den Grønne Slagter kalkunbacon
SYLTET AGURK
  • ½ agurk uden skræl og kerner skåret i halve måner
  • ½ tsk. groft salt
  • ½ dl lagereddike
  • ½ dl sukker
  • 1 laurbærblad
RULLER AF HJERTESALAT
  • 4 blade af hjertesalat
  • 2 gulerødder i stænger
  • ½ gul peberfrugt i strimler
  • 4 stykker grønne asparges
  • 2 radiser i mindre stykker
  • friske ærter fra bælg
PYNT
  • Skovsyre og blomster fra skovsyre
  • Kværnet Rosa peber
Print opskrift

Pift din rugbrødsmad op med vores smagfulde baconpostej. Top den med sprøde skiver af kalkunbacon og syltet agurk. Servér en sprød salat til af hjertesalat. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

Syltet agurk:

1. Bland lagereddike og sukker sammen med et laurbærblad.

2. Rør indimellem til sukkeret er opløst.

3. Klargør agurk, drys den med lidt groft salt i en sigte og lad det trække i 10 min.

4. Skyl saltet af og lad det afdryppe i sigte.

5. Kom agurkemåner i lagen og lad det trække så længe som muligt.

 

KALKUNBACON

1. Kom kalkunbacon på bageplade med bagepapir.

2. Steg i ovn ved 200 °C i 10 -12 min. til det er sprødt.

3. Kom det på et stykke køkkenrulle.

 

RUGBRØD MED BACONPOSTEJ

1. Anret 2 stykker rugbrød med baconpostej, syltet agurk og stykker af kalkun bacon.

2. Pynt med skovsyre og kværnet rosa peber.

3. Server små både af hjertesalat med grøntsags stænger til.

Kalkunbacon i skiver

Kalkunbacon i skiver

Røget over bøgeflis

Den lækre salte smag af bacon er noget, de fleste holder af. Og med kalkunbacon fra Den Grønne Slagter behøver du ikke gå på kompromis med din sundhed. Vores bacon indeholder nemlig kun 6 procent fedt, og fås både i skiver og i strimler. På den måde, kan du få den gode, men lette baconsmag, uanset om der skal steges bacon på panden eller bruges baconstrimler til eksempelvis pizza, gryderetter eller salater.
Den Grønne Slagter kalkunbacon er lavet af kalkunlårkød, der er saltet og røget over bøgeflis, for at give den fine baconsmag. Vores kalkunbacon er med 18% protein naturlig rig på protein og indeholder samtidig kun 6% fedt

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Rugbrød med rullepølse

tatarsauce, syltede gulerødder og ærteskud

Veggie-wrap

med salat og hytteost

Rugbolle med jægerpølse, æble og agurkedressing

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.