
Quionoasalat med grillet kylling
- 35 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 dl kogte hvide ris
- 1 dl kogt sort quiona
- 50 g grønkål, snittet meget fint
- 50 g parmesan flager
- 2 spsk. god olivenolie
- 1 spsk. citronsaft
- 2 spsk. soltørret tomatpesto
- 2 spsk. cremefraiche 38%
- 6 skiver Den Grønne Slagter Grillet Kyllingebryst
- Frisk purløg, snittet fint
- 2-4 kviste frisk kørvel
- 2 stk. radicchio blade
Sådan tilbereder du retten
1. Vend quionoa, ris grønkål og parmesan sammen i en skål.
2. Smag til med olivenolie og citronsaft.
3. Krydr med salt og peber
4. Fyld bladene med med kornsalaten og top med en skefuld tomatpesto og cremefraiche.
5. Fordel strimlerne af grillet kylling på toppen af hver salat og pynt med purløg og kørvel.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.