Quionoasalat i radiccoblade med kalkunbryst

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Quionoasalat i radiccoblade med kalkunbryst

  • 35 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 dl kogte hvide ris
  • 1 dl kogt sort quiona
  • 50 g grønkål, snittet meget fint
  • 50 g parmesan flager
  • 2 spsk god olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 spsk soltørret tomatpesto
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 6 skiver Den Grønne Slagter - kalkunbryst 30%, skåret i tynde strimler
  • Frisk purløg, snittet fint
  • 2-4 kviste frisk kørvel
  • 2 stk radicchio blade
Print opskrift

Prøv vores opskrift på en anderledes quionoasalat i radiccoblade med kalkunbryst. Hurtigt, nemt og lækkert. 

 

 


Fremgangsmåde

Vend quionoa, ris grønkål og parmesan sammen i en skål.

Smag til med olivenolie og citronsaft.

Krydr med salt og peber

Fyld bladene med med kornsalaten og top med en skefuld tomatpesto og cremefraiche.

Fordel strimlerne af kalkun på toppen af hver salat og pynt med purløg og kørvel.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Salat med kylling og marinerede bønner

Pita med kalkunbryst

syltet grøntsager og haydari

Hjemmelavede pitabrød til marinerede bønnesalat og veggie spread

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.