Panini med Jægerpølse og hummus.

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Panini med Jægerpølse og hummus.

  • 2 t. 40 min.
  • 4 personer

Ingredienser

FOCCACIA BRØD
  • 3 dl lunken vand
  • ½ dl olivenolie
  • 25 g gær
  • 475 g hvedemel, fx Tipo 00
  • 1,5 tsk havsalt
  • 1 dl olivenolie
  • 2 spsk friske rosmarinblade
FYLD
  • 150 g hummus fra din lokale grøntmand
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 1 lille romainesalathoved
  • 12 skiver Jægerpølse fra Den Grønne Slagter
  • 50 g pepperdew skåret i mindre stykker
  • ½ salatløg skåret i skiver
Print opskrift

Fremgangsmåde

FOCCACIA BRØD:

Bland vand og olie. Tilsæt gær og rør rundt til gæren er opløst. Tilsæt melet (hold lidt tilbage) og ælt grundigt i 10 min. Lad dejen hæve i 1½ time. Kom bagepapir i en dyb bradepande (ca. 5x22x30cm) fordel dejen i bradepanden. Prik huller i dejen og fordel havsalt, rosmarin og olivenolie på dejen.

Lad brødet efterhæve i 60 min. Bag brødet ved 225 grader i ca. 25 min. Lad brødet køle af og skær det i passende portionsstykker til panini/sandwich. Brødrester kan fryses og gemmes.

 

FYLD: 

Bland hummus med friskhakket persille. Flæk brødene og smør dem med hummus. Fyld dem med Jægerpølse, peppedews, romainesalat og salatløg. Rist paninierne i en klaprister og server.


Tips

Man kan også undlade at varme brødet til panini og servere sandwichene friskbagte på dagen.

Jægerpølse

Jægerpølse 30% grøntsager

Med 30% grøntsager

Vores nye Jægerpølse er magert grisekød tilsat 30% persillerod, pastinak, fennikel og sød kartoffel. For at give et ekstra pift har vi smagt til med hvidløg og purløg. Vi håber det giver dig lyst til at spise sundt - velbekomme!

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.