Budda bowlmed pålæg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Budda bowlmed pålæg

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 8 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg eller andet pålæg
  • 2 Avokadoer
  • 2 dl Snittet salat
  • 2 dl Kogte røde linser eller andre bælgfrugter
  • 1 dl Kogte bønner eller kikærter
  • 2 dl Kogte eller bagte grove grøntsager ( f.eks. grønkål eller rodfrugter)
  • 0,5 dl Oliven, soltørrede tomater, feta eller lignende
  • 0,5 Citron
  • 1 spsk. Olivenolie
Print opskrift

Har du prøvet at servere din salat som en smuk ”Buddha Bowl”?


Fremgangsmåde

Skær brede strimler af dit yndlings Den Grønne Slagter pålæg og læg det i en smuk salatskål sammen med små bunker af lækre grøntsager og kogte bønner eller linser.

Giv det hele nogle små dryp af en god olie og friskpresset citron.

Hamburgerryg

Hamburgerryg (1)

Røget over bøgeflis

Hamburgerryg fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Til en god hamburgerryg skal du bruge et reelt stykke svinefilet. Hamburgerryg fra Den Grønne Slagter er ingen undtagelse. Vi nøjes ikke med at koge den. Vi røger den, så du får den originale smag. Herefter skærer vi den i passende tynde skiver, så den er klar til både små og store ganer.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted. Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan. Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.