
Mexi-wraps med kyllingebryst med chili
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 tortillapandekager med fuldkorn
- 50 g cheddar
- 4 spsk. salsa
- 1 avocado
- Kyllingebryst med chili fra Den Grønne Slagter
Sådan tilbereder du retten
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Placér tortillapandekagerne på en bageplade, og riv cheddarost over. Sæt pandekagerne i ovnen i få minutter, til osten er smeltet.
- Smør tortillapandekagerne med salsa.
- Fordel avocado i skiver, kyllingebryst med chili og salat på den ene halvdel af tortillapandekagerne, og fold den anden halvdel over.
Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.