Mexi-wraps med kyllingebryst med chili

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Mexi-wraps med kyllingebryst med chili

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Disse wraps er utrolig nemme at lave, og så er de perfekt grønt comfort food med smeltet ost og mexi-smag. Wrapsene er dog samtidig et ganske fornuftigt måltid med grøntsager, fuldkorn og protein fra kylligebryst.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Placér tortillapandekagerne på en bageplade, og riv cheddarost over. Sæt pandekagerne i ovnen i få minutter, til osten er smeltet.
  3. Smør tortillapandekagerne med salsa.
  4. Fordel avocado i skiver, kyllingebryst med chili og salat på den ene halvdel af tortillapandekagerne, og fold den anden halvdel over.

Emma Martiny portræt

Opskriften er udviklet af Emma Martiny

Prøv også den nemme opskrift på Emmas toast med silkeskåret skinke

Find opskriften her

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱