Madvaffel med agurk/rødløgs relishsamt kylling pålægsskiver med grøntsager og minimozzarella

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Madvaffel med agurk/rødløgs relishsamt kylling pålægsskiver med grøntsager og minimozzarella

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 12 skiver Den Grønne Slagter Kylling pålæg med 30 % grøntsager krydret med 2 slags peber
  • 1 pakke mini mozzarella
Agurk-rødløgs relish
  • 4 spsk. æbleeddike
  • 2 spsk. sukker
  • 1 rødløg i små tern
  • 1 spsk. finthakket chili
  • ½ agurk i små tern
Vafler
  • 20 g smør, smeltet
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 0,5 tsk. fint salt
  • 1,5 dl sødmælk
  • 2 æg
Pynt
  • Basilikum
Print opskrift

Lav en lækker og nem madvaffel og fyld den med lækkert kylling pålægsskiver med 30% grøntsager og 2 slags peber, samt minimozzarella. Oplagt som en frokost menu eller til aftensmaden. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Agurk-rødløgs relish:

Bring eddike og sukker i kog i en lille gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt løg og chili. Lad lagen køle af og vend agurkerne i den og smag til. Stil den tildækket på køl i min. 15 min. gerne natten over.

 

Vafler:

Kom alle ingredienserne i en blender og blend dem i ca. 1 min. Varm et vaffeljern godt op. Fordel ca. 1 dl dej i vaffeljernet - dejen skal fordeles helt ud til kanten. Pres vaffeljernet helt sammen og bag vaflen ca. 2 min. til den er gylden. Bag de resterende vafler.

 

Servering:

Anret vaflerne med Den Grønne Slagter Kylling pålæg med 30 % grøntsager krydret med 2 slags peber, relish og mozzarella. Pynt med basilikum og server.


Tips

Skift din vaffel ud med ristet landbrød hvis tiden er knap.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.