Madvafler til madpakken

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Madvafler til madpakken

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Agurk-rødløgs relish
  • 4 spsk. æbleeddike
  • 2 spsk. sukker
  • 1 rødløg i små tern
  • 1 spsk. finthakket chili
  • ½ agurk i små tern
Vafler
  • 20 g smør, smeltet
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 0,5 tsk. fint salt
  • 1,5 dl sødmælk
  • 2 æg
Pynt
  • Basilikum
Print opskrift

Madvafler med jægerpølse og agurk- og rødløgsrelish

En lækker frokost behøver hverken være besværlig eller tidskrævende. I denne opskrift har vi taget en klassisk madvaffel og toppet den med en lækker relish af rødløg og agurk, små mozzarellakugler og velsmagende jægerpølse i skiver.

Smagskombinationen er fantastisk, og det der tager mest tid er at lave vaflerne. Har du god tid, kan du lave ekstra vafler og bruge dem til madpakkerne de kommende dage.

 


Sådan tilbereder du retten

Agurk- og rødløgsrelish

  1. Bring eddike og sukker i kog i en lille gryde.
  2. Tag gryden af varmen, og tilsæt løg og chili.
  3. Lad lagen køle af, vend agurkerne i, og smag til.
  4. Stil den tildækket på køl i min. 15 min., gerne natten over.

Vafler

  1. Kom alle ingredienserne i en blender, og blend i ca. 1 min.
  2. Varm et vaffeljern godt op.
  3. Fordel ca. 1 dl dej i vaffeljernet – dejen skal fordeles helt ud til kanten.
  4. Bag vaflen ca. 2 min., til den er gylden. Bag de resterende vafler.

Servering

  1. Anret vaflerne med jægerpølse, relish og mozzarella. Pynt med basilikum, og server.
  2. Velbekomme!

 


Tips

Inspiration til madvafler med fyld

Når du skal vælge fyld til dine madvafler, er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan lave madvafler med skinke, eller du kan fylde dem med de pålægsrester, du har i køleskabet. Vafler er en genial måde at få bugt med de grøntsager, du har liggende i køleskabet, og hvis du har en rest pålæg eller nogle kødrester fra aftenen før.

Se alle vores pålægsprodukter

 

Hvordan laver man vafler?

Vafler er utroligt nemme at lave, som det også kan ses i opskriften her. Det eneste det kræver er, at du har et vaffeljern eller vaffelpande. Et godt tip når du laver vafler er, at du får dem placeret på en rist efter. Placerer du dem på en tallerken eller et fladt bræt, vil de varme vafler danne kondens, så de bliver bløde.

Få flere madpakkeidéer

 

Hvad spiser man til vafler?

Vil du prøve at lave vafler til aftensmaden, kan du servere et lækkert tilbehør til, så du er sikker på, at ingen går sultne fra bordet. Som tilbehør til vaflerne kan du eksempelvis servere et stort fad med grønt og en masse lækre dips.

Prøv grøntsagscrudité

Disse produkter kan du bruge i opskriften

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱