Madpakkesalat med sprøde kikærterog Sandwich Kalkunbryst med grøntsager

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Madpakkesalat med sprøde kikærterog Sandwich Kalkunbryst med grøntsager

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Kikærter
  • 240 g kogte kikærter
  • 1 spsk. oliven olie
  • 1 tsk. røget paprika
  • ½ tsk. cayennepeber
  • ½ tsk. seasalt
Edamamebønner
  • 200 g edamamebønner
  • 1 finthakket lille rødløg
  • 50 g solsikkekerner
  • 1 spsk. æbleeddike
  • 1 tsk. salt
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

Kikærter:

Skyl kikærter grundigt i en sigte og lad dem dryppe godt af. Kom kikærter i en bradepande med bagepapir, fordel de øvrige ingredienser over kikærter og blandes godt sammen.

Bag dem ved 200 °C i ca. 25-30 min. til de er sprøde. Vendes undervejs. Lad dem køle af.

Edamamebønner: 

Vend alle ingredienserne godt sammen og smag til.

Kom alle ingredienserne lagvis i et glas med skruelåg. Start med creme fraiche, rødkål, Den Grønne Slagter Sandwich Kalkunbryst med 30% grøntsager, edamamebønner og slut med kikærter. Kom låg på glasset og bind en gaffel omkring.

Servering:

Vend glasset rundt inden servering, så dressingen fordeler sig i salaten.

 


Tips

Rør evt. creme fraichen op med lidt vand eller æbleeddike, så den lettere fordeler sig i salaten.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.