
Madpakkesalat med sprøde kikærterog kalkun skiver med grønt
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 8 skiver Den Grønne Slagter Kalkun sandwich skiver med 30 % grønt, i mundrette stykker
- 2 dl creme fraiche 9%
- 200 g fintsnittet rødkål
- 240 g kogte kikærter
- 1 spsk. oliven olie
- 1 tsk. røget paprika
- ½ tsk. cayennepeber
- ½ tsk. seasalt
- 200 g edamame bønner
- 1 finthakket lille rødløg
- 50 g solsikkekerner
- 1 spsk. æbleeddike
- 1 tsk. salt
Sådan tilbereder du retten
Kikærter:
Skyl kikærter grundigt i en sigte og lad dem dryppe godt af. Kom kikærter i en bradepande med bagepapir, fordel de øvrige ingredienser over kikærter og blandes godt sammen.
Bag dem ved 200 °C i ca. 25-30 min. til de er sprøde. Vendes undervejs. Lad dem køle af.
Edamame bønner:
Vend alle ingredienserne godt sammen og smag til.
Kom alle ingredienserne lagvis i et glas med skruelåg. Start med creme fraiche, rødkål, Den Grønne Slagter Kalkun sandwich skiver med 30 % grønt, edamame bønner og slut med kikærter. Kom låg på glasset og bind en gaffel omkring.
Servering:
Vend glasset rundt inden servering, så dressingen fordeler sig i salaten.
Tips
Rør evt. creme fraichen op med lidt vand eller æbleeddike, så den lettere fordeler sig i salaten.