
Lækker vegetarisk salat til ”To Go” med veggie sandwich skiver
- 25 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pakke Den Grønne Slagter Veggie sandwich skive
- 300 g kogt perlebyg
- 100 g grillede peberfrugter (se serveringsforslag)
- 100 g cherry tomater
- 100 g kogte kidney bønner
- 50 g hummus
- 50 g fetadrys (se serveringsforslag)
- 15 g sesamfrø
- 2 spsk. chilimayo
- 1 dl frisk koriander
Sådan tilbereder du retten
Halver cherry tomater.
Varm en lille pande op og rist sesamfrø til de er gyldne.
Servering:
Anret i en bowle ”To Go” eller stor dyb tallerken.
Først perlebyg i bunden. Derpå i små bunker, grillet peberfrugter, cherry tomater, kidney bønner, 1 spsk. hummus, 1 spsk. fetadrys. Skær Den Grønne Slagter Veggie sandwich skive i passende stykker og top salaten.
Pynt med ristet sesamfrø, streger af chilimayo og top med frisk koriander.
Tips
Perlebyg kan skiftes ud med en rest fuldkornsris evt. fra aftensmaden.