Kyllingebryst Klassisk - på nem tortillapizza

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kyllingebryst Klassisk - på nem tortillapizza

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 Fuldkornstortilla
  • 4 spsk. Revet ost
  • 2 Friske tomater
  • 15 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
  • 2 Grønkålsblade
  • 1 tsk. Olivenolie eller hvidløgsolie
  • Bordsalt
  • Peber

Fremgangsmåde

Du kan lynhurtigt trylle tortillapandekager og Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk om til en lækker lille pizza til aftensmaden eller madpakken.

Drys en fuldkornstortillapizza med en smule revet ost og tern af en frisk tomat (skrab kernerne ud).

Læg Kyllingebryst Klassisk på og top med lidt friske grøntkålsblade og et par dryp hvidløgsolie eller olivenolie.

Drys med salt og peber og måske et lille pift chiliflager. Bages ved 200 °C til osten er smeltet og kanten er sprød.

Sandwich Kyllingebryst

Sandwich Kyllingebryst

Klassisk

Hvem kan ikke spise en lille, lækker skive kyllingebryst, som er så let, at den nemt kunne flyve væk. Vi har krydret skiverne med et lille strejf af hvidløg så de passer perfekt i sandwich, i salater, på brød eller i en wrap.
Det klassiske kyllingebryst fra Den Grønne Slagter indeholder kun 1,5 % fedt og er naturlig rig på protein med hele 21 g pr. 100 g. Naturligvis Nøglehulsmærket og uden fosfat.