Kylling i Karry med spinat og mangosalsa

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kylling i Karry med spinat og mangosalsa

  • 35 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 pakke Karry Kylling
  • 30 g frisk babyspinat
  • 15 g kokostern
  • 15 g tørrede gojibær
  • 5 stk. mango
  • 1 stk. forårsløg
  • 2 spsk. sweet chili sauce
  • 1 spsk. hakket koriander
  • 1 dl røde ris
  • 2 dl vand
Print opskrift

Fremgangsmåde

Kog røde ris efter anvisning på pakken.

Skær mangoen i fine tern.

Vend mangoen sammen med hakket koriander, hakket forårsløg og sweet chili sauce.

Varm ”Karry Kylling” efter anvisning i en gryde.

Tilsæt spinaten og varm yderligere ét minut.

Servér ”Karry Kylling” med røde ris, mangosalsa, kokostern og gojibær.

Karry Kylling

Karry Kylling

Karry Kylling er et måltid uden tilsatte e-numre, men med 41% lækre grøntsager som gulerødder, selleri, porre - og kylling i en cremet madraskarry-sauce. Retten er krydret og tilsmagt, så smagsoplevelsen er unik uden at gå på kompromis. Det eneste der selv skal laves er tilbehør, og selvfølgelig skal retten varmes i en gryde eller mikroovn.