Kylling i Karry med bulgur, æble og kokos

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kylling i Karry med bulgur, æble og kokos

  • 25 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 pakke Karry Kylling
  • 100 g grov bulgur
  • 2 dl hønsebouillon
  • 0,5 tsk. salt
  • 0,5 stk. æble
  • 20 g kokosflager
Print opskrift

Fremgangsmåde

Bring bouillonen og salt til kogepunktet.

Tilsæt grov bulgur og lad koge 10 minutter under låg.

Lad bulguren trække 10 min.

Skær æblet i grove tern.

Varm ”Karry Kylling” efter anvisning på pakken.

Servér ”Karry Kylling” med bulgur, æbletern, kokosflager og hakket persille.

Karry Kylling

Karry Kylling

Karry Kylling er et måltid uden tilsatte e-numre, men med 41% lækre grøntsager som gulerødder, selleri, porre - og kylling i en cremet madraskarry-sauce. Retten er krydret og tilsmagt, så smagsoplevelsen er unik uden at gå på kompromis. Det eneste der selv skal laves er tilbehør, og selvfølgelig skal retten varmes i en gryde eller mikroovn.