Kylling i Grøn Karry med Thai Style Salad

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Kylling i Grøn Karry med Thai Style Salad

  • 25 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 pakke Den Grønne Slagter ”Kylling i Grøn Karry”
  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. forårsløg
  • 30 g ristede cashewnødder
  • 1 spsk. soyasauce
  • 1 spsk. sweet chili sauce
  • 1 spsk. hakket frisk koriander
Print opskrift

Fremgangsmåde

Tilbered risen efter anvisning på pakken.

Del agurken på langs og skrab kernerne ud.

Skær agurken i skrå ”halvmåner”.

Snit forårsløg i tynde skiver og hak korianderen.

Bland agurk, forårsløg, cashewnødder, hakket koriander, soya og sweet chili sauce sammen til en salat.

Varm ”Kylling i Grøn karry” efter anvisning på pakken, servér med ris og salat.

Kylling i Grøn Karry

Kylling i grøn karry

Kylling i Grøn Karry er et måltid uden tilsatte e-numre, men med 31% lækre grøntsager som babymajs, peberfrugt, edamamebønner - og kylling i en cremet grøn karrysauce. Opskriften til retten er simpel for det eneste der selv skal laves – ud over at varme retten – er netop det tilbehør man selv er i humør til. Inspirationen kommer fra Thailand men retten er lavet i Danmark.