Kødboller i tomat med aubergine, squash og parmesan

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kødboller i tomat med aubergine, squash og parmesan

  • 30 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 pakke Den Grønne Slagter ”Kødboller i Tomatsauce”
  • 0,5 stk. grøn squash
  • 0,5 stk. aubergine
  • 4 spsk. rapsolie
  • 20 g rasp
  • 20 g revet parmesan
Print opskrift

Fremgangsmåde

Tænd for ovnen på 200 oC.

Skær squash og aubergine i skiver og steg dem gyldne i olie på en pande.

Læg dem herefter i bunden af et ildfast fad.

Fordel ”Kødboller i Tomatsauce” udover grøntsagerne.

Evt. del kødboller i halve.

Drys rasp og parmesan ud over retten og gratinér i ovnen i 12 min.

Kog pastaen efter anvisning på posen.

Kødboller i Tomatsauce

Kødboller i tomatsauce

Kødboller i Tomatsauce er et måltid uden tilsatte e-numre, men med 52% lækre grøntsager som peberfrugt, gulerødder, selleri - og kødboller i en lækker rosmarin/timiansauce. Opskriften er hentet i Italien, men retten lavet i Danmark.