Jægerpølse i rugbolle med æble & agurk

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Jægerpølse i rugbolle med æble & agurk

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 3 skiver Den Grønne Slagter Jægerpølse
  • 1 Rugbolle
  • 2 Salatblade
  • 0,25 Agurk i skiver
  • 0,5 Æble i skiver
  • 1 tsk. Citronsaft
YOGHURTDRESSING
  • 1 spsk. Græsk yoghurt
  • 0,5 tsk. Dijonsennep
  • 0,5 spsk. Citronsaft
  • 1 fed Presset hvidløg
  • 0,25 Agurk
  • Salt
Print opskrift

Fremgangsmåde

Rør yoghurt med sennep, citronsaft og hvidløg.

Riv agurken på den grove side af rivejernet.

Kom den i en si og pres så meget væde fra den som muligt.

Rør den i dressingen og smag til med salt.

Flæk bollen og læg et salatblad i.

Fyld agukedressing i og top med agurkeskiver, Den Grønne Slagter Jægerpølse og skiver af æble, dryppet med en smule citron.

Klap sammen og nyd.

Frilandsgris Jægerpølse (1)

Jægerpølse Friland

Med hvidløg og purløg

Den Grønne Slagter FRILANDSGRIS® er let og lækkert pålæg lavet af kød fra danske frilandsgrise.
Jægerpølsen som du kender den fra Den Grønne Slagter – nu bare med krølle på halen. Jægerpølsen har en skøn smag af purløg og hvidløg som både små og store jægere kan lide. Fedtet i jægerpølsen har vi erstattet med pastinak for en afrundet smag og et reduceret fedtindhold.
Den Grønne Slagter byder som altid på masser af smag, lavt fedtindhold og minimum af tilsætningsstoffer.