Hjemmebagt sandwichbolle med grøntsager, kylling, grillet aubergine og fetadrys

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hjemmebagt sandwichbolle med grøntsager, kylling, grillet aubergine og fetadrys

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 6 skiver Kylling pålægsskive med 30% grøntsager
  • 2 stk. hjemmebagt sandwichbolle med grøntsager
  • 2 spsk. tomatpesto
  • 2 2 hjertesalatblade eller frilice salat
  • 4 skiver grillet aubergine (se serveringstips)
  • ¼ agurk
  • 4 spsk. fetadrys
Print opskrift

Hvem elsker ikke en lun og hjemmebagt bolle som oveni købet kan nydes med god samvittighed? Vores hjemmebagte sandwichbolle er her lavet med grøntsager, pålægsskiver af kylling med 30% grøntsager og 2 slags peber. Dertil er der tilsat grillet aubergine og fetadrys. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Skær agurk i skiver.

Servering:

Lun og flæk hjemmebagt sandwichbolle med grøntsager.

Smør tomatpesto på begge sider og læg et blad hjertesalat på bunden.

Fold og fordel Kylling pålægsskive med 30% grøntsager på hjertesalaten.

Læg grillet aubergine på. Pynt med agurk i skiver og fordel fetadrys på toppen.

Kom top sandwichbollen på og servér.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.