Hamburgerryg på rugbrød med gulerodspure

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hamburgerryg på rugbrød med gulerodspure

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 100 g Gulerod
  • 50 g Pastinak, persillerod eller knoldselleri
  • 1 knivspids Havsalt
  • 1 knivspids Sort kværnet peber
  • 2 stk. Salatblad

Fremgangsmåde

Kog rodfrugterne møre i letsaltet vand.

Tag dem op af vandet og kom dem i en blender sammen med et par spiseskefulde af kogevandet og olivenolie.

Blend indtil du har en helt fin puré.

Smag til med salt og peber.

Smør rugbrødet med tykt lag gulerodspure og læg salat blad og 2 skiver Den Grønne Slagter hamburgerryg på.