
Hamburgerryg på fladbrødmed ærtepuré, grillet broccoli og syltet majroe
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 16 skiver hamburgerryg fra Den Grønne Slagter
- 4 stk Delpane klassisk græsk fladbrød
- 300 g broccoli skåret i skiver
- 1 spsk oliven olie
- Salt og kværnet peber
- 150 g syltede majroer, fra din etniske købmand
- 1 grofthakket løg
- 1 fed hvidløg
- 1 dl vand
- 800 g optøede ærter
- 1½ dl creme fraiche 18%
- 1 dl hakket frisk mynte
- Salt og kværnet peber
- Ærteskud
Sådan tilbereder du retten
ÆRTEPURÈ
1. Bring, løg, hvidløg og vand i kog i gryde under låg.
2. Lad det simre i ca. 2-3 min. under låg og lad efterfølgende blandingen køle lidt af.
3. Tilsæt ærter samt creme fraiche og blend med en stavblender til en passende konsistens - smag til med mynte samt salt og peber.
GRILLET BROCCOLI
1. Vend forsigtig broccoli med olie og grill dem på en grillpande ved høj varme, ca. 2-3 min de må gerne have bid.
SERVERING
1. Del fladbrødet i 4 trekanter hver.
2. Smør fladbrødet med ærtepuré. Fordel hamburgerryg, grillet broccoli og syltede majroer på fladbrødet. '
3. Pynt med ærteskud og server.