Hamburgerryg på fladbrødmed ærtepuré, grillet broccoli og syltet majroe

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hamburgerryg på fladbrødmed ærtepuré, grillet broccoli og syltet majroe

  • 20 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 16 skiver hamburgerryg fra Den Grønne Slagter
  • 4 stk Delpane klassisk græsk fladbrød
  • 300 g broccoli skåret i skiver
  • 1 spsk oliven olie
  • Salt og kværnet peber
  • 150 g syltede majroer, fra din etniske købmand
ÆRTEPURÉ
  • 1 grofthakket løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl vand
  • 800 g optøede ærter
  • 1½ dl creme fraiche 18%
  • 1 dl hakket frisk mynte
  • Salt og kværnet peber
PYNT
  • Ærteskud
Print opskrift

Hamburgerryg smager skønt og kan gøre frokosten eller aftensmaden lidt hurtigere. Vi har her brugt hamburgerryggen på et stykke fladbrød og toppet med broccoli og ærtepuré. Så har du en lækker ret på under 20 min. 

 


Sådan tilbereder du retten

ÆRTEPURÈ

1. Bring, løg, hvidløg og vand i kog i gryde under låg.

2. Lad det simre i ca. 2-3 min. under låg og lad efterfølgende blandingen køle lidt af.

3. Tilsæt ærter samt creme fraiche og blend med en stavblender til en passende konsistens - smag til med mynte samt salt og peber.

 

GRILLET BROCCOLI

1. Vend forsigtig broccoli med olie og grill dem på en grillpande ved høj varme, ca. 2-3 min de må gerne have bid.

 

SERVERING

1. Del fladbrødet i 4 trekanter hver.

2. Smør fladbrødet med ærtepuré. Fordel hamburgerryg, grillet broccoli og syltede majroer på fladbrødet. '

3. Pynt med ærteskud og server.

Hamburgerryg

Hamburgerryg

Røget over bøgeflis

Hamburgerryg fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Til en god hamburgerryg skal du bruge et reelt stykke svinefilet. Hamburgerryg fra Den Grønne Slagter er ingen undtagelse. Vi nøjes ikke med at koge den. Vi røger den, så du får den originale smag. Herefter skærer vi den i passende tynde skiver, så den er klar til både små og store ganer.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Hamburgerryg

med sprød æbletopping

Bagel med kalkunbryst, dild og halloumi

Blomkålssalat med kyllingebryst og pesto

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.