Hamburgerryg med bearnaise-mayonnaise og grønne bønner

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hamburgerryg med bearnaise-mayonnaise og grønne bønner

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 8-10 skiver Den Grønne Slagter hamburgerryg
  • 100 g grønne bønner, blacheret
  • 80 g rugbrødsknækbrød, knust
  • 80 g friske ærteskud
  • 4 spsk bearnaise-mayonnaise
  • 2 spsk bredbladet persille, hakket fint
  • Friskkvernet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Læg skiverne af hamburgerryg på et passende fad.

Fordel de kolde blancheret bønner på hamburgerryggen og kom mayonnaisen henover anretningen.

Pynt med æret skud og sprødt rugbrødsknas.

Smag til med et drys friskkvernet peber.

Hamburgryg Skygge

Hamburgerryg. Røget over bøgeflis.

Røget over bøgeflis

Hamburgerryg fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Til en god hamburgerryg skal du bruge et reelt stykke svinefilet. Hamburgerryg fra Den Grønne Slagter er ingen undtagelse. Vi nøjes ikke med at koge den. Vi røger den, så du får den originale smag. Herefter skærer vi den i passende tynde skiver, så den er klar til både små og store ganer.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted. Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan. Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.