Halloumi bagel med kalkunbryst

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Halloumi bagel med kalkunbryst

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Sprød og cremet bagel i ægte Newyorkerstil

Her er den sandwich, der kan få din madpakke til at synge ’New York, New York’! Mange forbinder den runde bolle med det seje indre og det karakteristiske hul i midten med den amerikanske metropol, hvor bagels er et hit døgnet rundt i de mange delikatessebutikker. Det er også med New York i tankerne, at vi har sammensat denne opskrift på en halloumi bagel med kalkunbryst, dild og smøreost.


Sådan tilbereder du retten

  1. Varm de to bagels i ovnen, til de får en lækker sprød overflade, og afkøl efterfølgende.
  2. Flæk de to bagels, og smør med flødeost.
  3. Pak halloumien ud, og skær den i skiver 3-4 millimeters tykkelse.
  4. Grill halloumiskiverne på en varm grillpande i en smule olie, til de har fine grillstriber.
  5. Lad drueagurkerne dryppe lidt af, og skær dem i skiver.
  6. Skyl salaten, læg på hver af de nederste bagelhalvdele, og top op med pålæg af kalkunbryst, grillet halloumi, drueagurker og friskplukket dild.
  7. Server med det samme, eller pak i madpapir og tag den med på madpakke.
  8. Velbekomme!


Tips

Tilbehør til halloumi bagel

Denne opskrift er en skøn blanding af cremede teksturer, frisk salat og sprødt brød, der kan både nydes til frokost og til aftensmad. Serverer du bagels med halloumi til aftensmad, kan du med fordel lave et lækkert tilbehør til. Det kan eksempelvis være med bagte stykker selleri eller søde hasselbagte kartofler.

Prøv hasselbagte søde kartofler

Idéer til bagel fyld  

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til bagel fyld. I USA er den helt simple bagel med smøreost et hit, men du kan også tage udgangspunkt i denne opskrift og bytte halloumi ud med mozzarella eller pålæg af kalkunbryst ud med pålæg af kyllingebryst eller hvad nu dit yndlingspålæg måtte være.

Se alle vores pålægsprodukter

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱