Grøntsagssandwichmed frisk sprød salat og kyllingebryst

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grøntsagssandwichmed frisk sprød salat og kyllingebryst

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. grøntsags sandwich boller
  • 6 skiver Den Grønne Slagter Kylling Klassisk
Salat
  • 100 g fintsnittet romaine salat
  • 1 rødt æble i tynde både
  • 1 dl fintsnittet persille
  • 50 g grofthakkede semi dried tomater
Aioli
  • 1 æggeblomme
  • ½ tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • 1 tsk. æbleeddike eller hvidvin
  • 1 dl smagsneutral olie, fx rapsolie
  • 2 finthakkede fed hvidløg
Print opskrift

Lækker grøntsagssandwich med frisk, sprød salat og Den Grønne Slagters Kyllingebryst Klassisk. Perfekt at tage med på farten til en sund frokost eller som nem og sund aftensmad. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Salat:

Vend alle ingredienserne godt sammen, vær opmærksom på at få vendt olien der sidder på tomaterne, godt rundt i salaten.

Aioli:

Pisk æggeblommen sammen med eddike, salt og peber med en el-pisker i ca. 1 min.

Pisk herefter, lidt efter lidt olien i, i en tynd stråle. Hvis der kommer for meget olie i ad gangen, skiller den. Smag til.

Servering:

Smør sandwichbollerne med aioli, fordel Den Grønne Slagter Kylling Klassisk skiver og salaten med æble og soltørret tomat.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.