Grønne spinatvafler med kylling og salat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grønne spinatvafler med kylling og salat

  • 50 min.
  • 4 personer

Ingredienser

VAFLER
  • 1 tsk bagepulver
  • 125 g hvedemel
  • 75 g fuldkornshvedemel
  • 125 g skyllet og tørret spinat
  • 3 æg
  • 3 dl letmælk
  • 1 tsk salt
  • Kværnet peber
  • Smør til stegning
  • Kyllingebryst - grillet, fra Den Grønne Slagter
FYLD
  • 200 g skrællet gule beder skåret i stave
  • 200 g cherrytomat i halve
  • 50 g skyllet feldsalat
  • 1 salatløg skåret i tynde skiver
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 2 spsk koldpresset rapsolie
  • 1 spsk citronsaft
  • Salt og kværnet peber
Print opskrift

Vafler smager skønt og hvis du fylder lidt spinat i dejen får du lidt ekstra grønt ind i din ret. Top vaflerne med grøntsager og kyllingebryst. 

 


Fremgangsmåde

Bland bagepulver, hvedemel og fuldkornshvedemel. Blend spinat, æg, mælk samt salt og peber til det er helt grønt. Rør melblandingen i den grønne væske og lad dejen trække 30 min. på køl.

Bland alle ingredienserne til fyldet sammen og smag til med salt samt peber. Smelt 1 tsk smør i et vaffeljern og steg vaflerne til de er gyldne. knæk vaflerne fra hinanden til hjerteformer og placér kyllingebryst i mellem to vaffelhjerter. Servér salat ved siden af.

Kyllingebryst

Kyllingebryst

Grillet

Kyllingebryst fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer.Først koger vi det. Så griller vi det. Det er en del af forklaringen bag den gode smag i kyllingebryst fra Den Grønne Slagter. Og det er næppe fedtet, der falder dig for brystet; bare 1 g pr. 100 g kyllingekød.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Rugbrød med hamburgerryg, æblekompot og friteret persille

Rugbrød med rullepølse

tatarsauce, syltede gulerødder og ærteskud

Rugbrød med baconpostej, sprøde skiver af kalkunbacon, syltet agurk.

Hertil friske ruller af hjertesalat med grønt

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.