Grøn sandwich med veggie dild og agurk

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Grøn sandwich med veggie dild og agurk

  • 10 min.

Ingredienser

  • 4 gode skiver groft surdejsbrød
  • 6-8 skiver Den Grønne Slagter - Veggie pålæg med dild og agurk
  • 2 spsk agurkerelish
  • 2 spsk god mayonnaise
  • Grønne spire
  • Agurkebånd
  • Løgspire
  • Avokado i skiver
  • Edamamebønner, blancheret
  • Rucola
Print opskrift

Fremgangsmåde

2 SANDWICH:

Her kan du riste brødet eller servere det helt friskbagt.
Smør de 2 nederste skiver af brødet med agurkerelish
Top brødet generøst med skiver af kalkun pålæg 30%
Top yderlig med grønne snittede grøntsager - du kan med fordel bruge netop det du bedst kan lide.
Smør de øverste skiver af brødet med god mayonnaise og læg på toppen af det grønne fyld.
Hold evt sandwichen sammen med et bambusspyd
Server med det samme.

Veggiepplæg med agurk og dild

Veggie pålæg med agurk/dild

Til dig der har lyst til noget andet end kød

Den Grønne Slagter Veggie er en ny type pålæg til dig, der har lyst til noget andet end kød. Veggie pålæg er med protein fra æggehvide og fås i to lækre smagsvarianter – en med både farve og smag fra røde, gule og grønne peberfrugter og en helt ny variant med frisk smag af agurk og dild.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted. Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan. Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.