Grøn karry suppe med fuldkornsnudler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grøn karry suppe med fuldkornsnudler

  • 20 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 pakke Den Grønne Slagter ”Kylling i Grøn Karry”
  • 3 dl hønsebouillon
  • 2 dl kokosmælk
  • 0,25 pakke fuldkornsnudler
Print opskrift

Fremgangsmåde

Varm ”Kylling i Grøn Karry” sammen med hønsebouillon og kokosmælk til kogepunktet i en gryde.

Tilsæt fuldkornsnudler og lad småkoge 5-6 min.

Drys med hakket koriander inden servering.

Servér med groft brød.

Kylling i Grøn Karry

Kylling i Grøn Karry

Kylling i Grøn Karry er et måltid uden tilsatte e-numre, men med 31% lækre grøntsager som babymajs, peberfrugt, edamamebønner - og kylling i en cremet grøn karrysauce. Opskriften til retten er simpel for det eneste der selv skal laves – ud over at varme retten – er netop det tilbehør man selv er i humør til. Inspirationen kommer fra Thailand men retten er lavet i Danmark.