Fuldkornspita med haydari og kalkunsandwich skiver med grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fuldkornspita med haydari og kalkunsandwich skiver med grønt

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Den Grønne Slagter Kalkunsandwichskive med 30% grønt
  • 2 stk. fuldkornspitabrød
  • 50 g haydari (færdiglavet)
  • 50 g spidskål
  • 1 dl frisk koriander
  • Kværnet sort peber
Print opskrift

Lav en nem og hurtig fuldkornspita med lækkert fyld af kalkunsandwichskiver med 30% grønt, haydari, spidskål og friske koriander. Servér den straks eller tag den med på farten. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Snit spidskål fint.

Lun og flæk pitabrødet, lad det afkøle lidt.

Fordel haydari i begge pitabrød, kom skiver af Den Grønne Slagter Kalkunsandwichskive med 30% grønt i pitabrødet.

Top med snittet spidskål og frisk koriander, drys med sort kværnet peber.

 


Tips

Hvis pitabrødet skal med på farten kan du med fordel fordele fyld i brødet uden at varme det. 

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.