
Frittata på rugbrød med jægerpølse, grønt og hvidløgsspirer
- 40 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pakke Den Grønne Slagter Jægerpølse med 30% grøntsager
- 2 stk. rugbrødssandwich boller
- 10 g smør
- 4 æg
- 2 spsk. mælk
- Salt
- Kværnet peber
- 3 forårsløg
- 100 g broccoli
- 1 dl hvidløgsspirer
Sådan tilbereder du retten
FRITTATA
Snit forårsløg i skiver, skær broccoli i små buketter. Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål.
Varm en pande op med 10 g smør til medium varme.
Kom forårsløg og broccoli buketter på panden og sauter i 2 min. Hæld æggeblandingen ved og rør rundt i panden. Lad æggeblandingen sætte sig ved lav varme til æggene er stivnet.
Lad frittata køle af.
SERVERING
Flæk rugbrødssandwich bollen. Kom et stort stykke afkølet frittata på, top med Den Grønne Slagter Jægerpølse og hvidløgsspirer.