
Fransk kartoffelsalat med veggie-schnitzel
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 300 g Den Grønne Slagter Veggie Schnitzel
- 300 g kogte kartoffler
- 150 g radiser
- 2 stk. forårsløg
- 2 spsk. kapers
- 1 dl mayonnaise
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 tsk. revet citronskal
- 1 dl hakket persille
- 2 spsk. purløg
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. friskkværnet sort peber
- 1 håndfuld frisésalat
Sådan tilbereder du retten
- Skær de kogte kartofler i to eller fire stykker, afhængigt af størrelsen.
- Skær radiserne i mundrette stykker, og hak forårsløgene fint.
- Hak kapersene groft, og rør dem op med mayonnaise, dijonsennep, revet citronskal, hakket persille, purløg, salt og friskkværnet sort peber.
- Bland kartoflerne med radiserne, forårsløgene og dressingen.
- Steg veggie schnitzlerne på pande eller i ovnen.
- Lad veggie schnitzlerne stege i ca. 10-15 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
- Servér veggie schnitzlerne med den franske kartoffelsalat og en lille håndfuld frisesalat til.
- Pynt evt. af med ekstra urter.
- Velbekomme!
Tips
Rester er vejen til kreativ madlavning
Selvom madlavning ofte handler om at skabe noget nyt, bør rester ikke undervurderes. De åbner nemlig døren til kreativitet i køkkenet. Hvis du har kogte kartofler til overs fra dagen før, er det ikke blot ekstra fyld i køleskabet – de kan derimod bruges i et hav af forskellige retter og tilbehør, for eksempel denne franske kartoffelsalat eller en luksus-kartoffelmad.
Det er dén slags innovation og opdagelse, der gør madlavning til en ægte fornøjelse. Så næste gang du har rester i køleskabet, så tænk på dem som komponenter, der kan give liv til nye, lækre smagsoplevelser.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.