Foccacia brød med figner, pinjekerner og grillet kyllingebryst

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Foccacia brød med figner, pinjekerner og grillet kyllingebryst

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 100 g Den Grønne Slagter Kylling Grillet
  • 1 lille foccacia brød
  • 100 g hummus, færdigkøbt
  • 2 friske figner
  • 40 g ristede pinjekerner
  • 3 stk. forårsløg i tynde skiver
TILBEHØR
  • ½ dl balsamico
Print opskrift

Opgradér din sandwich med foccacia brød og fyld den med figner, pinjekerner og grillet kyllingebryst fra Den Grønne Slagter. Den vil med garanti blive en frokost favorit.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

FOCCACIA

Del foccacia brødet som sandwich i over og underbolle. Smør skiverne med hummus.

FYLD

Del hver figne i 6 stykker og anret dem på foccaciabrødet, sammen med Den Grønne Slagter Kylling Grillet.

Pynt med pinjekerner og forårsløg.

SERVERING

Servér de pyntede brød med en lille flaske balsamico, der hældes over lige inden den første bid.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.